Un italian a luat decizia neobişnuită de a cumpăra o pagină întreagă dintr-un ziar naţional de vineri, 13 martie, pentru a-şi denunţa public soţia de trădare sentimentală în serie şi pentru a-i comunica faptul că divorţează de ea, informează agenţia DPA.

“După şapte ani, vreau să spun întregii Italii despre trădarea ta demnă de dispreţ”, a scris bărbatul, care s-a semnat ‘Enzo’, către soţia sa ‘Lucia’, în anunţul de o pagină publicat de ziarul Corriere della Sera.

El a acuzat-o că a avut mai multe aventuri amoroase, inclusiv cu unul dintre colegii lui de serviciu, cu antrenorul personal, cu un avocat şi cu un partener de conversaţie online de pe chat cunoscut sub porecla “real_macho.”

“Căsătoria noastră s-a terminat. Eu te părăsesc“, a scris Enzo pe pagina închiriată în cunoscutul ziar italian. De asemenea, el a deschis o pagină pe Facebook numită “Tuoexmarito” (“Fostul soţ”) care a atras aproape 4.500 de like-uri vineri dimineaţa.

“Le mulţumesc oamenilor care în acest moment îmi trimit mesaje de stimă, dar, credeţi-mă, dacă aş fi avut de ales, aş fi fost mai bucuros fără ele. Mulţumiri din inimă pentru toată lumea“, a scris omul exasperat, pe pagina închiriată, mai notează agenţia DPA