Vineri seară Yell Wolf Pub vă propune un concert inedit. De această dată nu este vorba despre un nume sonor al scenei muzicale, ci despre o trupă locală, care încet, încet devine un brand.

Mi-e destul de greu să scriu despre Sebi Ignat, chitaristul trupei, ca despre un muzician, deoarece Sebi este colegul nostru din prea locală, fiind unul dintre cei mai buni ziarişti de investigaţie din Ploieşti.

Dar de această dată, îl veţi cunoaşte pe Sebi, cel îndrăgostit de chitară şi de muzică.

Trupa Podul de Lemn reprezintă o reconfigurare a unei formule mai vechi, de aproape 20 de ani. Membrii trupei s-au cunoscut în 1996, au activat în trupele Floare de Colţ (împreună cu Bogdan Negroiu – El Negro), Ad Litteram (Nelu Neagoe), DTest (împreună cu Paul Şerban, Cristi Niţă, Florin Buga). Reuniţi în vechea formulă, Gabriel Ciolan (vocal, chitară ritmică), Bogdan Niculicea (percuţie), Ionuţ Stan (chitară bas) şi Sebastian Ignat (chitară solo, backing vocal), au demarat proiectul Podul de Lemn (facebook.com/PodulDeLemnOficial, woddenbridge.ro) cu doi ani în urmă.

„Deocamdată ne-am reîncălzit, cântând, mai mult, cover-uri, de la folk la rock. Vrem, însă, pentru noi, dar şi prietenii noştri care vin la concerte şi ne susţin moral, să mergem şi în studio, pentru a înregistra piese vechi şi noi”, a declarat Gabriel Ciolan, vocalistul trupei.

„Jurnalism şi muzică – doi microbi de care nu scap. Fiecare dintre noi avem cariere şi în alte domenii. E normal, nu ne-am văzut atâţia ani, viaţa a mers înainte. Ne-am reîntâlnit, ne-am dat seama că am piedut atâta timp, vrem să lăsăm ceva în urmă. Sper să înregistrăm nişte melodii bune şi să cântăm în continuare cât mai mult live, pe scenă, acolo unde te simţi cel mai bine, alături de prieteni vechi şi noi. Cam atât. Vedem ce ne rezervă viitorul”, a declarat Sebastian Ignat, chitaristul trupei.

Aşadar,  nu trebuie să rataţi concertul de vineri seară de la ora 20.00 din Yell Wolf Pub, mai ales că băieţii de la Podul de Lemn promit un spectacol senzaţional, cu muzică live, fiind convinşi că toţi cei care îi vor asculta vor deveni fanii lor.

Intrarea costă 8 lei, iar rezervările se pot face la tel. 0344. 802.001, între orele 12.00- 22.00.