Ultima parodie a Mondenilor de la Prima TV, „Şi eu sunt vaan”, face furori pe Youtube. În doar câteva ore, zeci de mii de oameni au vizualizat videoclipul şi l-au recomandat prietenilor.

„După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta. Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist şi cu un umor de calitate”, a povestit actorul Alex Bogdan, pentru evz.ro

Ideea le-a aparţinut lui George Dogaru şi Bogdan Cotleţ, regizor şi, respectiv, actor la Mondenii. Lor li s-a alăturat Pavel Bârsan, care, alături de Bogdan Cotleţ a scris, într-o singură noapte versurile parodiei. La 10 ore după protestul Antenelor parodia „Şi eu sunt Varan” a Mondenilor era şi filmată. „Bogdan a semnat versurile, împreună cu Pavel Bârsan. Au stat o noapte şi le-au scris. A doua zi, am înregistrat 10 ore, timp în care ne-am şi filmat şi asta a fost. Este un mesaj spontan, isteţ”, a mai povestit Alex Bogdan.

„Am primit mesaje şi pro şi contra, evident, dar noi nu ţinem partea nimănui. Piesa este un pamflet şi trebuie tratată ca atare”, a conchis Alex Bogdan.