Lora este genul de artistă care nu a dus lipsă de oferte pentru a poza în reviste pentru bărbaţi. Ea a vorbit pentru ProFM.ro despre acestea şi ce sumă le-a cerut celor la Playboy pentru a realiza un pictorial.

Un artist trebuie să se reinventeze permanent pentru a nu-şi plictisi fanii, iar Lora ştie acest lucru. Pentru că arată foarte bine, nu a dus lipsă de oferte pentru a poza în revistele pentru bărbaţi. A avut două pictoriale în FHM şi a fost aproape de unul în Playboy. Oferta din partea revistei "iepuraşului" a venit într-un moment senzual pe care Lora l-a povestit în exclusivitate pentru ProFM.ro.

Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă, ruj roşu, rochie neagră mulată... M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat Sam Brown – Stop. Mereu caut privirile alea...WOW!"

La finalul acelui moment a primit oferta din partea celor de la Playboy, dar a a cerut un milion de dolari.