Alina Dumitru (31 de ani), octuplă campioană europeană la judo, campioană olimpică în 2008, argint la Londra, în 2012, a decis să se aşeze la casa ei. Alina, care este cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, dar şi al oraşului Buşteni îşi va uni destinele cu iubitul ei, Ciprian (37 de ani), vineri, într-o ceremonie care se va desfăşura în staţiunea de pe Valea Prahovei.

Alina, care a reprezentat Ploieştiul la Jocurile Olimpice fiind legitimată şi la Clubului Sportiv Municipal Ploiesti a dorit ca acest eveniment special din viaţa ei să fie unul intim, la cununia civilă urmând a participa doar părinţii, fratele ei, care va veni din Canada, şi câţiva prieteni, iar ceremonia civilă va fi oficiată chiar de primarul Emanoil Savin

Alesul campioanei este Ciprian, kinetoterapeut alături de care trăieşte, de doi ani şi jumătate, o frumoasă poveste de dragoste. El i-a oferit inelul iubitei sale imediat după Olimpiada din 2012, pe când erau în concediu, la Palma de Mallorca, în Spania.
Ceremonia religioasă va avea loc pe 6 septembrie, la Bucureşti, iar Alina a pus deja ochii pe rochia de mireasă, care o va costa 4.000 de lei.

Anunţul căsătoriei Alinei Dumitru a fost făcut într-un mod cât se poate de inedit! Federaţia Internaţională de Judo a postat pe contul oficial de facebook, pe 28 iulie, o fotografie cu Alina şi viitorul ei soţ, Ciprian, care-i oferă fostei campioane olimpice inelul de logodnă într-o acţiune specifică sportului pe tatami. Poza a strâns aproape 20.000 de like-uri şi a fost distribuită de peste 20.000 de utilizatori.