Prinţul George este o vedetă încă din primele zile de la naştere. Cel mai iubit bebeluş al planetei impresionează acum prin certificatul său de naştere care face furori pe internet. Actul a fost făcut public în presa din Marea Britanie şi a stârnit amuzamentul dar şi admiraţia internauţilor care au observat că la profesia mamei nu scrie altceva decât "prinţesă".
Bebeluşul regal a fost prezentat publicului la doar câteva ore după naştere printr-o ieşire publică alături de cei doi părinţi. Actul de naştere al micuţului a fost expus la Palatul Regal.

Presa din Marea Britanie a făcut un adevărat obicei din a scrie zilnic noutăţi despre micul prinţ. Astfel, ultimele informaţii susţin că prinţul William îşi va duce fiul la mormântul mamei sale, prinţesa Diana, în această toamnă.
Mirror scrie că întreaga familie va pleca în pelerinaj la mormântul prinţesei Diana, care se află pe domeniul Althrop, din Northamptonshire, care aparţine familiei Spencer. Bebeluşul regal va face cunoştinţă, tot atunci, şi cu fratele prinţesei Diana, Earl Spencer.
William în vârstă de 31 de ani, crede că mama sa este o prezenţă constantă în viaţa sa şi a fratelui său, Harry, şi vrea ca fiul său, micul George, să dezvolte legături puternice cu prinţesa moartă în august 1997.