Starul de acţiune Sylvester Stallone a fost invitat să prezinte o retrospectivă a lucrărilor sale de pictor la un muzeu din Sankt Petersburg, în Rusia, conform starpulse.com.
 Starul seriei "Rocky" a fost invitat să-şi expună lucrările la Muzeul de Stat de Artă din Sankt Petersburg şi a recunoscut că a fost plăcut surprins de invitaţie, adăugând că îşi doreşte să facă o pauză de la filme pentru a se dedica picturii.

"Sunt foarte flatat pentru că la această expoziţie participă mulţi artişti extraordinari şi nu ştiu cum se face că m-au ales pe mine să-mi prezint acolo o retrospectivă a ultimilor 40 de ani, cu pânzele pe care le-am pictat încă de la început. Mi s-a părut cam ciudat... dar trebuie să recunosc că este o oportunitate fantastică pentru că doresc să-mi concentrez o mai mare parte din timp acestei activităţi", a declarat el.
Expoziţia "Sylvester Stallone, 35 de Ani de Pictură", va cuprinde 30 de lucrări ale actorului şi va fi deschisă la Sankt Petersburg timp de o lună, începând cu 27 octombrie