În Japonia este foarte popular un suc natural, despre care se spune că este miraculos pentru că tratează cancerul în şase săptămâni. Este vorba despre un suc uşor de preparat, foarte bogat în vitamine, care contribuie la „înfometarea” celulelor canceroase.

 

Sucul natural care tratează cancerul

 

Japonezul care a dezvăluit reţeta pentru sucul care tratează cancerul în şase săptămâni susţine că are informaţiile de la un chinez, care folosea acest suc drept unic „medicament” pentru orice boală apărea în familia lui, generaţii la rând.

 

Bărbatul susţine că a băut zilnic, timp de trei luni, o băutură naturală preparată din sfeclă roşie, măr şi morcov, când i-a fost descoperit cancerul la plămâni. După această lungă îndelungată, japonezul spune că analizele sale i-au şocat pe medici pentru că tumora dispăruse.

 

Sucul miraculos este uşor de preparat şi se face dintr-un morcov, o sfeclă, un măr. Din această cantitate se obţine un pahar. Sucul se poate face cu storcătorul, de preferat unul care presează la rece sau cu blenderul, aşa încât să se consume şi pulpa fructelor şi legumelor. Se poate adăuga şi zeamă de lămâie pentru un plus de savoare.

 

Puteţi face sucul din cantităţi mai mari de ingrediente, însă ideal este să-l beţi proaspăt. Însă, dacă folosiţi un storcător care presează la rece, oxidarea va fi întârziată şi veţi putea bea sucul şi de la o zi la alta sau chiar două zile.

 

Dupa doua saptamani ar trebui sa simti o imbunatatire a sistemului imunitar. Ca sa beneficiezi la maximum de efectele curative ale acestei bauturi minune, este recomandat sa fie consumata de doua ori pe zi.

 

Beneficiile sucului miraculos:

– ajută tranzitul intestinal

 

– ajută la detoxifierea organismului

 

– vindecă durerile musculare şi durerile menstruale

 

– întăreşte sistemul imunitar

 

– îmbunătăţeşte vederea

 

– previne atacul de cord şi hipertensiunea arterială

 

– vindecă ulcerul

 

– vindecă ficatul, rinichii, pancreasul şi plămânii

 

– ajută la pierderea kilogramelor în plus.

 

O altă reţetă pentru un suc natural cu proprietăţi anti-cancerigene

Austriacul Rudolf Breuss a creat un suc 100 % natural, din legume cu puternice proprietăţi anti-cancerigene. Puterea miraculoasă de vindecare a acestui remediu a fost testată de peste 50 de mii de persoane diagnosticate cu cancer, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.

 

Sucul-minune întăreşte sistemul imunitar, reuşind totodată să înfometeze celulele canceroase şi să le anihileze în 42 de zile. Principalul ingredient al preparatului este sfecla, care conţine multe vitamine precum fosfor, potasiu, calciu, magneziu, zinc, sodiu şi fier, potrivit antenasatelor.ro. Aceasta are proprietăţi anti cancer greu de egalat, datorită aminoacidului numit betaină, confirmat de numeroase studii că poate distruge celulele din ţesutul tumoral.

 

Ingredientele sucului anti-cancer:

55% sfeclă

20% ţelină (rădăcină)

20% morcovi

3% cartofi

2% ridichi

 

Mod de preparare şi administrare:

 

Ingredientele, în proporţiile indicate, se amestecă într-un blender. Ori de câte ori vă este foame, beţi acest suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar aşa are un efect mai bun, consumat cu înghiţituri mici. Cura trebuie să dureze cel puţin 42 de zile (6 săptămâni).

 

 

 

Sursa: www.viva.ro