Vremea geroasă de afară te face să nu mai vrei să ieşi din pat, iar dorinţa de a mânca în acelaşi loc creşte semnificativ, însă cât de bine este să faci asta?
Kadi Dulude, proprietarul unei curăţătorii din New York, spune că în cel puţin jumătate din locurile pe care le curăţă sunt semne că oamenii mănâncă în pat, scrie descopera.ro
”Cei mai mulţi oameni ştiu să îşi ducă farfuriile în chiuvetă, însă în cazurile extreme, patul devine locul de luat masa, iar dacă nu curăţă după ei, apar foarte mulţi gândaci”, spune Dulude.
Paul Bello, exterminator şi proprietar al PJB Pest Management Consulting, spune că gândacii apar chiar şi acolo unde sunt lăsate câteva firimituri, scrie Huffington Post.
Lou Sorkin, entomolog (persoană care studiază gândacii) şi asistent ştiinţific la Muzeul American de Istorie Naturală, spune că alimente dulci, precum brioşe, prăjituri sau sucuri ar putea atrage furnici şi alte muşte. Resturi de mâncare, precum lapte dintr-un bol de cereale, pizza într-o cutie sau hamburgeri lăsaţi în cutia în care au fost livraţi, pot atrage furnici, muşte sau chiar gândaci.
Dulude sfătuieşte oamenii să îşi spele cerşafurile o dată pe săptămână, însă cei care mănâncă în pat ar trebui să facă acest lucru mai des, chiar o dată la trei zile.
Bucătarul Nigella Lawson este de altă părere în ceea ce priveşte mâncatul în pat. Ea crede că avertizările de acest fel vin de la oameni care văd doar pete şi firimituri, în loc să aprecieze comfortul oferit de servirea mesei sub păturile călduroase.
Ea spune că este greu de ştiut ce este acceptabil din punct de vedere social. Micul dejun în pat este permis, dar cina nu. Nigella foloseşte o pernă mai tare, pentru a putea sta dreaptă, iar sub farfurie ţine un prosop special pentru mâncare, pentru a feri cearşafurile de pete sau firimituri, scrie The Guardian.
Dacă mâncatul în pat este o idee bună sau nu depinde de alegerea fiecăruia. Dormitorul poate fi locul de relaxare şi odihnă, în care există nici măcar un televizor care să ne strice somnul, sau poate fi locul în care ne ascundem sub pături în zilele geroase cu un castron de supă în timp ce ne uităm la un film.
Este bine să mănânci în pat?
27 ianuarie 2017

Din aceeaşi categorie:
Cum să deosebeşti mierea naturală de cea falsificată
(9 februarie 2017)
422 vizualizări
De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari farse din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România
(29 mai 2017)
509 vizualizări
Cele mai toxice 5 alimente pe care le consumăm foarte des. Se poate intra din comă din cauza lor!
(3 iulie 2020)
1033 vizualizări
Românii au cumpărat de trei ori mai multă drojdie de consum, în ultima săptămână
(23 martie 2020)
149 vizualizări
Mituri şi teorii false despre consumul de carne
(7 martie 2017)
457 vizualizări
Street-food este în trend şi în România
(2 iulie 2013 - Clara ION)
145 vizualizări
Porumbul, unul dintre cele mai nutritive alimente din natură
(18 martie 2015)
132 vizualizări
Cum se curăţă corect o rodie VIDEO
(25 ianuarie 2015)
258 vizualizări
Creierul preferă ciocolata. Sfaturile unui neurolog
(2 mai 2020)
494 vizualizări
1.000 de kilograme de gălbenuş de ou lichid contaminat cu Fipronil, provenit din Germania, găsite în Timiş
(11 august 2017)
83 vizualizări
Alimentul care ajută la curăţarea plămânilor. E considerat o minune a naturii
(8 aprilie 2021)
188 vizualizări
Posibilă contaminare cu salmonella la Mars
(10 iunie 2017)
313 vizualizări
Cireşele şi vişinele, beneficii şi contraindicaţii. Atenţie, fructele de sezon pot reprezenta un pericol major pentru sănătate!
(16 iunie 2020)
6632 vizualizări
9 fructe pe care ar trebuie să le eviţi deoarece conţin prea mult zahăr
(18 februarie 2020)
1245 vizualizări
Frigărui asortate
(24 octombrie 2013)
114 vizualizări
Cum să economiseşti timp în bucătărie - 10 trucuri pe care nu le ştiai
(5 martie 2017)
521 vizualizări
Alimentele care îţi strică nivelul de calciu din corp. Din păcate, toţi românii le consumă foarte des
(5 octombrie 2020)
179 vizualizări

Ingrediente La borşul pescaresc nu se folosesc decât câteva legume: cartofi, ceapă,

Industria serviciilor financiare trece printr-o transformare semnificativă,
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!



„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024

EURO = 4.9705 RON


USD = 4.6276 RON


GBP = 5.8148 RON

Top articole
-
Singura înregistrare audio de la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a întâmplat atunci şi la ce să ne aşteptăm
Publicat la data de 4 martie 2025
-
48 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977! Cântăreaţa Doina Badea a murit, atunci, împreună cu toată familia / Nu i-a fost niciodată găsit trupul!
Publicat la data de 4 martie 2025
-
Superstiţii la sărbătoarea Mucenicilor, ziua în care munca este interzisă
Publicat la data de 9 martie 2025
-
8 Martie - simbol al luptei pentru drepturi şi prilej de răsfăţ pentru femeile din toată lumea
Publicat la data de 8 martie 2025
-
Sărbătoare mare pentru credincioşi! Ce trebuie să ştii despre mucenici!
Publicat la data de 9 martie 2025