A cincea ediţie a Congresului Internaţional al Vinului - Enofusión - se desfăşoară zilele acestea la Madrid, oferind un spaţiu de dezbatere şi de reflectare asupra tendinţelor actuale care vor defini viitorul sectorului cu participarea a numeroşi experţi şi profesioniştii din diferite domenii, informează site-ul summitului www.madridfusion.

Enofusión împlineşte în 2015 cinci ani ca una din principalele platforme de difuzarea a acestei culturi şi de poziţionare a marilor repere enologice. Este evenimentul anual la care marile podgorii naţionale şi internaţionale îşi vor prezenta produsele şi un prilej pentru a descoperi bijuterii atemporale.

Congresul vinului este un forum orientat spre afaceri dar şi un cadru de analiză şi reflecţie. Pentru a da voce profesioniştilor din diferite zone ale sectorului, Enofusión mizează pe Cercurile Vinului, care propun conversaţii zilnice de o oră care vor trata aspecte cheie pentru a înţelege prezentul şi viitorul vinului.

Cercurile Vinului au intrarea liberă pentru toţi participanţii la Enofusión şi se vor desfăşura în primele trei zile ale Summitului Internaţional al Gastronomiei Madrid Fusión, respectiv 2-4 februarie. Vor fi inaugurate cu un dejun pentru profesioniştii din acest sector şi vor putea fi urmărite pe reţelele de socializare la hashtag: #desayunosenofusion.

SURSA: Agerpres.ro