Yell Wolf Pub vă oferă în „Meniul zilei” de astăzi
Ciorbă de fasole cu bacon
Piept de pui la grătar
Orez sârbesc
Salată de varză albă
Pâine/chifle
Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei. Meniul zilei poate fi comandat la telefon 0344.802.001 sau 0244.471.517
Ciorbă de fasole
Ingrediente
Fasole uscată
Bacon
Ceapă
Morcov
Pastă tomate sau suc de roşii
Ardei gras
Mărar
Ulei
Mod de preparare
Fasolea se lasă de pe o zi pe alta la înmuiat. A doua zi se scurge de apa şi se pune la fiert cu apă calduţă, schimbând 2-3 ape, în ultima apă adăugând puţină sare. Legumele se curăţă, se spală, se taie şi se adaugă în oală peste fasole.
Se lasă să fiarbă şi se adaugă câteva fire de pătrunjel şi leuştean tocate mărunt. Separat , se taie baconul bucăţi şi se căleşte în ulei împreună cu ceapa tăiată mărunt.
Se adaug apoi bulionul, se mai lasă câteva minute la călit după care se adaugă în ciorbă, lăsând să mai dea în câteva clocote. Când ciorba este gata se potriveşte de sare după gust. Se ia ciorba de pe foc şi după gust se poate aroma cu tarhon, leuştean. Ciorba se poate acri cu oţet sau borş, după preferinţă.
Se serveşte cu ceapă roşie de apă .Pofta bună