Marca ochelarilor reprezintă unul dintre criteriile de care ţinem cont atunci când îi achiziţionăm şi, din fericire, avem de unde alege. Pe piaţă există o mulţime de branduri care concurează în a crea modele cât mai atrăgătoare de ochelari de soare sau de vedere. Continuă să citeşti pentru a descoperi care sunt câteva dintre cele mai cunoscute branduri de ochelari din lume.


1. Ray-Ban

Ray-Ban este un brand de care este imposibil să nu fi auzit, foarte apreciat pentru varietatea de modele şi calitatea materialelor pe care le foloseşte. Fondată în 1937, compania a devenit cunoscută după introducerea modelului Aviator, creat de fapt pentru a proteja ochii piloţilor de lumina puternică a soarelui, dar care ulterior a devenit incredibil de popular. Tot Ray-Ban este responsabil şi de apariţia unor modele iconice precum Wayfarer sau Clubmaste. Găseşti astfel de modele şi multe altele la Lensa Ploieşti.

Toţi ochelarii Ray-Ban sunt fabricaţi din materiale de înaltă calitate şi se acordă o foarte mare atenţie la detalii când vine vorba de designul acestora pentru a se obţine combinaţie perfectă între stil, funcţionalitate şi confort. În plus, colecţia lor include atât ochelari de soare, cât şi ochelari de vedere, în stiluri diferite, cu diferite tipuri de rame şi lentile. Toate aceste lucruri au transformat Ray-Ban într-un brand popular în toată lumea.

2. Tom Ford

Tom Ford este unul dintre cele mai râvnite branduri de ochelari din lume. Ochelarii Tom Ford sunt celebri pentru designul lor atemporal, combinaţia de glamour vintage şi rafinament modern, care îi face potriviţi atât pentru cei care preferă stilul elegant, cât şi pentru adepţii ţinutelor casual. Fiecare pereche de ochelari este fabricată cu atenţie meticuloasă la detalii şi folosind doar materiale de cea mai bună calitate, remarcându-se nu doar prin design, ci şi pentru durabilitate, confort şi rezistenţă.

Gama variată de modele de ochelari Tom Ford este un alt avantaj al brandului. Fie că preferi stilurile clasice ori ochelarii cu forme geometrice sau alte designuri moderne, cu siguranţă vei găsi un model care să ţi se potrivească. 

3. Prada

Prada este un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar ochelarii de la această renumită casă de modă sunt consideraţi a fi unii dintre cei mai sofisticaţi şi eleganţi ochelari de lux de pe piaţă. Fie că este vorba de modele clasice sau de modele mai îndrăzneţe, ochelarii Prada reuşesc să combine tradiţia cu modernitatea, oferind piese unice care se potrivesc oricărui stil şi personalitate.

Ca orice alt brand de lux demn de acest titlu, nu se fac compromisuri nici când vine vorba de calitatea materialelor folosite. Alegând ochelari Prada, purtătorul se asociază cu acest statut iconic, beneficiind de prestigiul şi exclusivitatea pe care marca le conferă.

4. Police

Un alt brand foarte cunoscut pentru modelele sale iconice de ochelari este Police. Ochelarii comercializaţi sub această marcă sunt apreciaţi pentru stilul lor unic: există o varietate largă de modele spectaculoase, lucrate cu grijă pentru detaliu, din materiale de calitate, durabile, care le asigură o rezistenţă sporită şi un confort ridicat. Lentilele sunt de asemenea fabricate din materiale premium, oferind protecţie UV şi o claritate optică excelentă.

5. Guess

Un alt brand foarte cunoscut de ochelari este Guess. Fie că eşti în căutarea unor ochelari pe care să îi porţi zi de zi, fie că îţi doreşti un model care va atrage toate privirile şi te va ajuta să ieşi în evidenţă, ochelarii Guess sunt perfecţi pentru tine. Sunt renumiţi pentru designul lor modern şi stilul unic, iar gama de modele disponibile este suficient de largă pentru ca oricine, indiferent să preferinţe, să găsească ochelarii perfecţi. Alegând ochelarii Guess, te vei bucura de un accesoriu de modă deosebit, care va completa perfect orice ţinută.  

Poate că marca acestora nu este singurul criteriu după care ne ghidăm atunci când alegem o pereche nouă de ochelari de soare sau de vedere, dar în mod cert este unul dintre cele mai importante. Alegând ochelari de marcă ştii că alegi ochelari care se remarcă prin calitate, design şi confort şi pe care îi vei putea purta un timp îndelungat.