MAXI SALES & DISTRIBUTION SRL, in calitate de beneficiar,  a derulat proiectul “ Consolidarea Poziţiei MAXI SALES & DISTRIBUTION SRL pe piaţa mobilierului din metal prin achiziţia de echipamente tehnologice de înaltă performanţă“, finanţat prin Programul Operational Regional 2014-2020,  Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii/ Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a  ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Cod SMIS proiect 104416.

Valoarea totală a proiectului este de 1.372.029,37 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 894.460,00 lei (valoare eligibila nerambursabila din FEDR –  760.291,00 lei).


Autoritatea de management este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice iar organismul intermediar pentru regiunea Sud Muntenia este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Proiectul s-a implementat in Municipiul Ploiesti, in perioada contractuala  08.03.2018 – 31.08.2019.

Obiectivul proiectului consta in Dezvoltarea unei capacitati moderne de productie a mobilierului metalic pentru diverse domenii de utilizare (uz casnic, institutional, HoReCa etc.), cu accent deosebit pe cooperarea cu clientul si profesionalism, oferind produse la cel mai bun raport calitate-pret, in timpul agreat si la un cost real. 

Rezultatele proiectului:

  • 3 active noi achizitionate – 2 utilaje de productie (1 masina de debitat metal fiber laser, 1 abkant de indoire a tablei), 1 sistem fotovoltaic de producere energie din surse regenerabile si 1 sistem de iluminat eficient a spatiului de productie (30 proiectoare led 30W);
  • s-au creat 6 noi locuri de munca dintre care 2 locuri de munca sunt ocupate de persoane aparţinând categoriilor vulnerabile;
  • 1 proiect promovat (2 anunturi de presa, 3 autocolante, 1 afis, 1 placa permanenta)

Impactul proiectului la nivel local si regional consta în creşterea capacităţii de productie a companiei MAXI SALES & DISTRIBUTION SRL. De asemenea, proiectul contribuie si la crearea a 6 noi locuri de munca dintre care 2 sunt ocupate de persoane aparţinând categoriilor vulnerabile.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la proiectul „Consolidarea Poziţiei MAXI SALES & DISTRIBUTION SRL pe piaţa mobilierului din metal prin achiziţia de echipamente tehnologice de înaltă performanţă”, persoana de contact este domnul LIVIU GRIGORUTA, manager de proiect, tel. 0720990831, Fax 0244.599.438, e-mail [email protected] ([email protected]).