E bun Facebook-ul că afli tot felul de întâmplări, poveşti, anecdote, păţanii. De la "ei", de la noi, din Caracal, Tecuci sau Bucureşti, ca să vezi cum să n-o păţeşti. Unul dintre ultimele post-uri din feed-ul de FB a fost de pe un site necunoscut dar cu o informaţie preţioasă pentru toţi cei care conducem maşini.

Secretele.com scrie de noul tip de ţeapă autentic-românească pe care o poţi lua. E simplă şi eficientă. Pentru cei care o dau. Nu e mult creier la mijloc, ci rapiditate şi eventual forţă fizică dacă se ajunge în punctul ăla. Ideea e să nu vă angajaţi niciodată în aşa ceva pentru nimic în lume.

Cum se întâmplă (aviz mai ales femeilor): hţul îţi vâră sub ştergătorul din dreapta o bancnotă atrăgătoare, de 100, poate chiar 200 de lei. Falsă! Tu te urci la volan, îţi pui lucrurile personale undeva pe scaunul din dreapta sau în spate, iar când vrei să porneşti la drum observi bancnota.

Primul instinct (şi să nu spuneţi că nu-i aşa) e să te dai jos, să te duci să iei banii şi să pleci mai departe - considernd că a fost cineva foarte darnic în ziua aia cu tine (sau că Dumnezeu e într-o zi bună). Fix când te duci tocmai pe partea opusă să iei banii din ştergător, un individ vine în mare fugă şi-ţi ia geanta sau tableta sau orice alte lucruri personale ai lăsat în maşină când te-ai urcat. Din acest motiv spunem - atenţie, femei!  - , pentru că ele au genţi sau poşete şi le pun pe scaun în dreapta sau pe bancheta-spate.