Fie numai prin prisma pretului afisat si hyper-masina danezilor de la Zenvo prezentata la Show-ul Auto de la Geneva are toate sansele sa te faca sa privesti cu pofta la ea.

Modelul TS1 GT Anniversary este pus in vanzare pentru un milion de euro, bestia dezvoltand 1163 CP, ceea ce o transforma intr-una dintre cele mai rapide aparitii de pe sosele, explica portalul Luxatic.

La o astfel de suma te poti astepta sa gasesti tot ce e mai bun in exotica masina, iar Zenvo TS1 GT Anniversary nu te va dezamagi.  Pe langa formele-i sexi, masina beneficiaza de o cutie de viteze sport in 7 trepte, care duce gradual bolidul pana la ametitoarea viteza de 402 km/h. De altfel, puterea motorului V8 de 5,8 litri se dovedeste in testul 0-100 km/h, pe care exotica aparitie auto il trece in doar 2,8 secunde.

Cu alte cuvinte, TS1 GT Anniversary promite sa fie bolidul anului in materie auto, iar caracterul limitat al editiei aniversare face din super-masina daneza o piesa buna de colectie pentru orice pasionat de viteza