Interiorul noului Volvo XC90, aşteptat să debuteze oficial în această toamnă, va fi preluat şi de celelalte modele din gamă. Primul pe listă este viitorul S80. În toamna acestui an, gama Volvo se va îmbogăţi cu cel mai aşteptat model al ultimilor ani: noua generaţie XC90. SUV-ul premium va fi promotorul unor noi tehnologii în gama Volvo şi va dicta, cum e şi normal pentru un model vârf de gamă, tendinţa viitoarelor produse suedeze. Interiorul viitorului XC90, dezvăluit deja oficial într-o serie de fotografii promite să combine simplitatea cu avansul tehnologic. O caracteristică de care va da dovadă şi noua generaţie S80.

Potrivit unui oficial Volvo, habitaclul noului XC90 este o oglindire perfectă şi a planşei de bord pe care o va adopta viitoarea generaţie S80. După S80, următorul candidat pe lista metamorfozei interioare este XC70.

Viitoarele XC90 şi S80 vor dispune de un display imens în zona centrală, asemănător cu un iPad. Celebra „consolă plutitoare“ de pe modelele actuale dispare complet din peisaj, aceasta fiind înlocuită cu o planşă de bord elegantă şi curată, inspirată - spun cei de la Volvo - de elementele naturale, de tradiţia şi de ritmul vieţii din Suedia, ţara de origine a constructorului scandinav.

Sursa: Automarket