Doua centrale termice din Ploiesti sunt de ieri funcţionale iar şi vor livra apa caldă. SC Termo Ploiesti anunţă că "incepand cu 19 octombrie 2022, se reia furnizarea de apă caldă pentru blocurile racordate la centralele 23 August şi Bucov. Cele două centrale, devenite funcţionale începând de astăzi, deservesc 149, respectiv 46 de apartamente. Este vorba despre blocurile vechi de la Pisica Alba şi blocurile cu 10 etaje de la Obor.

 

Au fost create şi activate toate echipele de mentenanţă şi intervenţie, iar toţi angajaţii societăţii sunt pe teren pentru a verifica reţelele (primară şi secundară) de alimentare cu apă caldă şi căldură.

 

Reafirmăm că depunem toate eforturile ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde să poată  fi reluată în tot oraşul.

 

Revenim cu atenţionarea ca toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

 

Vom reveni periodic cu informaţii de interes public până la reluarea distribuţiei de apă caldă şi căldură în tot oraşul.

 

Societatea TERMO PLOIEŞTI  SRL

 

 

 

 

Sursa: www.prahovaeconomica.eu