Viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului, Cristian Ganea, a hotărât ca municipalitatea să vină în ajutorul celor care efectiv nu pot face deszăpezirea drumurilor de acces , fie că au o vârstă înaintată, fie sunt invalizi.

“Am luat decizia să organizăm în cadrul RASP un program de ajutorare a celor care sunt invalizi sau care, din cauza vârstei înaintate, nu pot realiza curăţarea porţiunilor de drum care le asigură accesul. Cei care sunt în această situaţie pot suna la dispeceratul RASP, la numere de telefon 0244984 si 0244595065. Echipe ale RASP şi SGU vor interveni. Evident, vor fi cazuri prioritare, aşa că îi rog pe cetăţeni să aibă răbdare.

Totodată, fac un apel către cetăţenii care deszăpezesc trotuarele să nu mai arunce zăpada în stradă, întrucât îngreunează circulaţia şi, în plus, din această cauză, pot apărea şi accidente.

Vreau să-i asigur pe cetăţenii Ploieştiului că vom face tot ce este omeneşte posibil ca ploieştenii să nu aibă de suferit şi să fie în siguranţă. Începand cu ora 12.00, facem deszăpezirea şi pe străzile secundare”, ne-a declarat Cristian Ganea.