Liberalul Adrian Dobre a reuşit, în aproximativ trei ani, să falimenteze Ploieştiul. A distrus transportul în comun, a continuat cu SGU, iar mai nou angajaţii Primăriei Ploieşti au rămas fără salarii.

Deşi, marţi 10 septembrie, angajaţii ar fi trebuit să primească salariile în conturi, edilul Adrian Dobre a refuzat să semneze ordinele de plată. Motivaţia: întâi se plătesc utilităţile şi abia apoi vedem dacă mai sunt bani şi pentru salarii!

Asta în condiţiile în care Nicoleta Crăciunoiu, directorul Direcţiei Economice, îi demonstrase cu hârtii clare că există fonduri şi pentru utilităţi, dar şi pentru salarii!

În aceste condiţii, în birourile Primăriei domneşte o stare de incertitudine şi o tensiune, iar angajaţii sunt decişi să nu accepte să nu fie plătiţi la timp, în condiţiile în care şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu.

Putem spune că Adrian Dobre a reuşit exact ceea ce acuza în campania electorală...deşi îi acuza pe social democraţi că au falimentat Ploieştiul, acum prin managementul său dezastruos, liberalul a reuşit să aducă Primăria în sapă de lemn!

Nu la fel de scrupulos a fost Dobre atunci cand a trebuit sa-i procure sefului lui, consilierul personal colonel (r) SRI, Eugen Pruna, frumoasa suma de  o suta de milioane de lei prin "scamatorii juridice" de cea mai joasa speta. Atunci au fost bani, iar utilitatile  nu au mai contat ! Cum a facut rost Adrian Dobre de banuti pentru sef ?

Cititi aici si va minunati