Cinci accidente au avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe DN 1A, în localitatea prahoveană Moara Nouă. Cauza: poleiul! Trei persoane au ajuns la spital, una fiind în stare gravă.

Conform IJP Prahova, primul accident a avut loc pe DN1A, la km 80+100 metri, în localitatea Moara Nouă, un autoturism cu 7 ocupanţi, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi intrat pe celălalt sens de mers, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital trei persoane, la prima vedere una în stare gravă, celelalte două, rănite uşor. Trafic restricţionat.

Victimele, un bărbat în vârstă de 30 de ani şi două femei de 32 şi 22 de ani, au fost transportate la spitalul judeţean de urgenţă din Ploieşti. Nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

În aceeaşi zonă au mai avut loc patru accidente rutiere soldate cu pagube materiale, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo. Atfel, au avut loc două tamponări faţă-spate, implicat fiind câte două autoturisme, o tamponare faţă-spate cu trei maşini implicate, iar un autoturim a ieşit în decor lovind un gard.