Schimbări în conducerea Poliţiei Locale Ploieşti. Cristi Toader, cel care a fost directorul general al instituţiei, este de astăzi, director general adjunct al Poliţiei Locale. Toader ocupă funcţia publică generală din cadrul Poliţiei Locale prin dispoziţia primarului Iulian Bădescu.

Cristi Toader a fost acuzat, de diferite publicaţii locale, că nu are studiile necesare ocupării postului de conducere din Poliţia Locală Ploieşti. Şi asta în ciuda faptului că Toader a absolvit cursurile Colegiului Naţional de Informaţii în domeniul Ştiinţelor Militare, Informaţii şi Ordine Publică, instituţie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii. Iniţial studiile şefului Poliţiei Locale au fost considerate valabile, pentru ca ulterior Ministerul Administraţiei şi Internelor să îşi aducă aminte SRI nu este acelaşi lucrur cu MAI.

Şi cum în România, instituţiile publice nu comunică între ele, cursul absolvit de Cristi Toader nu a mai fost recunoscut şi de Ministerul Administraţiei şi Internelor, deşi printre absolvenţii acestor cursuri se numără numeroşi politicieni şi şefi de instituţii publice din ţara noastră, printre care chiar şi George Maior, directorul general al SRI.