Chiar în ziua în care a fost anunţat drept candidat al PNL Ploieşti pentru funcţia de primar la scrutinul local din 2020, Andrei Volosevici a primit o veste proastă !

 

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înregistrat în dată de 7 februarie 2020 apelul declarat de către DNA şi Primăria Ploieşti, prin primarul în funcţie Adrian Dobre, împotriva deciziei Curţii de Apel Ploieşti prin care Volosevici a fost achitat în prima instanţa şi care a fost depus la…..31 decembrie 2019 !

 

Cauza având ca obiect apelul priveşte infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000), traficul de influenţă (art.291 NCP) şi abuzul în serviciu (art.297 NCP) , iar alături de fostul senator Volosevici se află în dosar şi fosta secretara a primăriei, Simona Albu. Dosarul are nr. 122/42/2017.

 

Exact în ziua în care a devenit candidat la funcţia de primar, Volosevici a devenit şi intimat în apelul penal, calitati incompatibile prin prisma criteriilor PNL, cauza aflându-se în stadiul de camera preliminară. Primul termen urmeaza să fie alocat în cel mai scurt timp.

 

Rămâne de văzut când şi cum se va soluţiona acest apel, de soluţia ce se va da depinzând multe pe scenă politică ploieşteana. De urmărit !