Furtuna care s-a abătut asupra Ploieştiului a distrus umbrelele decorative care împodobeau pasajul pietonal din centrul municipiului. Din păcate, vântul a smuls cordelinele metalice care ţineau umbrelele, iar acestea au ajuns pe pământ. Mai mult, şi tencuiala blocurilor a fost afectată, locuitorii din zonă fiind revoltaţi pentru că doar o minune (sau mai bine zis ploaia puternică) a făcut ca prin zonă să nu existe trecători, care ar fi putut fi răniţi de cablurile metalice. Blocurile sunt extrem de vechi, iar tencuiala căzută ar putea cauza şi alte pagube viitoare.

Acum locuitorii blocurilor afectate se întreabă cine va suporta costurile reparaţiilor tencuielii distruse, mai ales că la montarea umbrelelor reprezentanţii Primăriei nu au solicitat acordul proprietarilor din zona.

Cu alte cuvinte, banii publici au fost luaţi de apă... Îşi asumă cineva pierderea? 



PS. Pentru că tot vorbim despre umbrelele din pietonal poate că ar trebui să spunem şi despre gălăgia infernală de care au parte locuitorii din zonă. Singura lor vină este că locuiesc în centrul municipiului...Iar pentru acest lucrur trebuie să suporte gălăgia ploieştenilor care stau pănă la ore târzii în noapte şi fac adevărate picnicuri sub umbrele decorative ale Primăriei! Domnule primar Volosevici, domnule viceprimar Nicodim, aţi trecut vreodată seara târziu prin zonă??? Poate că ar trebui să încercaţi o plimbare, măcar o jumătate de oră, seara târziu....