Scandal duminică seara în Parcul Municipal Vest din Ploieşti. Mai mulţi tineri s-au luat la harţă, iar cearta a degenerat, fiind folosit şi un pistol tip airsoft. Poliţia şi Jandarmeria au intervenit pentru calmarea spiritelor, iar doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Conflictul demonstrează că Parcul Municipal nu este o locaţie sigură, paznicii de aici neştiind cum să intervină în cazul unor astfel de agresiuni. Mai mult, faptul că parcul a început să fie destul de aglomerat le dă idei persoanelor certate cu legea...

Revenin la scandalul izbucnit duminică în jurul orei 21.00, în urma unui conflict spontan, unul dintre tinerii implicaţi ar fi solicitat ajutoare. Aceştia nu au venit cu mâinile goale, iar în timpul bătăliei a fost folosită şi o armă airsoft.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent.

Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a anunţat IPJ Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind conduşi la sediul poliţiei unde in prezent se administrează probatoriu în cauză. Doi dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi judecătorului pentru a dispune alte măsuri preventive.