Mariana, femeia în vârstă de 36 de ani, descoperită moartă în propria locuinţă, şi-a cunoscut ucigaşul în Marea Britanie. Alex Rusu (30 de ani) era cunoscut drept un "băiat rău" şi părea că relaţia cu ploieşteanca l-a cuminţit.

Cei doi vorbeau despre căsătorie, iar la începutul anului s-au întors din Marea Britanie şi locuiau cu cei doi băieţi ai Marianei din prima căsătorie.

Din păcate, duminică seară Mariana şi-a chemat două pritene în vizită pentru o mică petrecere. Alex a participat şi el şi ...şi-a alimentat fanteziile sexuale cu mult alcool. Bărbatul şi-ar fi dorit o orgie sexuală cu toate cele trei femei, dar a fost refuzat categoric de iubita sa. Refuzul Marianei l-a înfuriat pe bărbat care a luat un cuţit din bucătărie dorind să îi aplice o corecţiei iubitei.

A ucis-o, iar în faţa cuţitului a ajuns şi băiatul în vârstă de 11 ani al Marianei. Copilul este internat în stare de şoc la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, fiind în afara oricărui pericol.

Din păcate mama sa nu a fost la fel de norocoasă şi a decedat. Medicii chemaţi nu au putut face nimic pentru femeie şi au constatat doar decesul.

Alex Rusu este căutat de poliţişti pentru a da explicaţii despre faptele sale. Bărbatul este recidivist fiind condamnat pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Pe contul Marianei de pe Facebook prietenii femeii nu reuşesc să găsească explicaţii despre dispariţia ei prematură.