Mircea Cosma răspunde acuzaţiilor lui Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, legate de parteneriatul pentru construirea unui spital regional modern pe Valea Prahovei. Publicăm integral comunicatul primit de la Consiliul Judeţean Prahova.

"Consiliul Judetean Prahova a aprobat in anul 2013 un parteneriat pentru Consiliul Local Sinaia, in vederea reabilitarii, in comun, a Spitalului zonal de Urgenta Sinaia.

Ulterior incheierii parteneriatului, primarul orasului Sinaia a cerut schimbarea destinatiei sumei de un milion lei pentru finalizarea lucrarilor sediului primariei Sinaia.

In acest an, primarul orasului Sinaia urma sa asigure din bugetul propriu suma transferata de la Consiliul Judetean Prahova in anul trecut, conform discutiilor avute.

In acest an, primarul orasului Sinaia nu s-a prezentat la sediul Consiliul Judetean Prahova niciodata pentru a informa despre aceasta lucrare.

Noi nu intelegem sa facem o tema de campanie din ceea ce doresc sa sustina cei doi lideri PNL, respectiv Vlad Oprea si Rosca Mircea. Il invitam si pe  aceasta cale pe domnul Vlad Oprea, ca personal sa se prezinte in plenul Consiliul Judetean Prahova din 26.09.2014, ora 12.00 pentru a sustine dorintele Consiliului Local Sinaia si pentru a cere votul consilierilor judeteni pentru un eventual nou parteneriat, prezentand ceea ce doreste sa faca la acel spital si graficele de executie."          

Comunicatul este semnat de Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.