Procurorii DNA sunt în aceste momente la sediul Consiliului Judeţean Prahova pentru a ridica documente legate licitaţiile pentru asfaltările făcute de instituţie în perioada 2012-2013.

UPDATE Reprezentanţii DNA, două procuroare şi un poliţist, au mers în birourile celor doi vicepreşedinţi, Laurenţiu Rebega şi Sebastian Danielescu, precum şi la compartimentul achiziţii.

UPDATE Se pare că anchetatorii sunt interesaţi de contractul de deszăpezire încheiat de CJ Prahova pentru sezonul trecut.

UPDATE  

O echipă de procurori este în aceste momente la sediul Consiliului Judeţean Prahova pentru a ridica documente legate de o serie de licitaţiile contractate de autoritatea judeţeană. Conform unor surse din cadrul CJ ar fi vorba de documentele legate de contractele pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din perioada 2012-2013, fiind interesaţi de o anumită societate care a derulat contracte cu autoritatea amintită. Se pare că echipa de procurori este însoţită şi de un avocat al lui Răzvan Alexe, care este cercetat pentru trafic de influenţă şi se află în arest preventiv.

Procurorii s-au închis în biroul vicepreşedintelui CJ, Sebastian Danielescu, aflat în concediu şi au început să studieze dosarele aduse de angajaţii CJ de la compartimentul achiziţii.

„Au venit nişte procurori de la DNA care au solicitat nişte documente. În momentul de faţă acţiunea este în desfăşurare. O Să vedem la final care sunt documentele solicitate“, a declarat Laurenţiu Rebega, cel de-al doilea vicepreşedinte al CJ, aflat la serviciu.

Prin sediul Consiliului Judeţean bătea vântul, mai toţi şefii fiind în concedii. Atât administratorul public, Fabioara Ionescu şi vicele Sebastian Danielescu se află în concediu. Potrivit corespondentului Mediafax, Mircea Cosma a declarat că este în concediu de la începutul săptămânii şi se va întoarce la muncă pe 4 decembrie.