Doi bebeluşi de numai patru luni au ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Accidentul a avut loc în satul Varniţa din comuna prahoveană Şirna.

Din primele verificări ale poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Şirna către DN1A, ar fi observat târziu un tractor ce se afla staţionat pe marginea părţii carosabile şi încercând să evite impactul cu acesta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu auto care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier, doi minori (bebeluşi de 4 luni) aflaţi în maşina care circula regulamentar, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Bărbatul de 25 de ani a avut rezultat pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi luării măsurilor legale, a informat IJP Prahova