Un bărbat din Buzău a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 că pleacă la Ploieşti pentru a-şi omorî fosta concubină. Bărbatul afirmă că din cauza femeii a acumulat datorii mari la bancă. Din fericire, poliţiştii l-au identificat şi nu a putut să îşi pună planul în aplicare.

 

Conform unui comunicat al IJP Prahova, “în noaptea de 22/23 ianuarie, prin S.N.U.A.U. 112, o persoană anonimă a denunţat faptul că pleacă din Buzău pentru a se deplasa la locuinţa fostei concubine din Ploieşti, pentru a o omorî, întrucât aceasta l-a îndatorat în perioada concubinajului la bancă.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului, într-un local public din zona gării.

 

Asupra sa a fost gasit un briceag în poziţia deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situaţie infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice.”

 

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare, reţinându-se că în data de 27 noiembrie i-a adresat în mod direct ameninţări concubinei sale.

 

A fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, ocazie cu care s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.”, a mai informat sursa citată.