Acuzaţii grave lansate de o femeie suspectă într-un dosar de prostituţie şi proxenetism, pe grup infracţional organizat, la adresa unui poliţist din Prahova.  Aceasta  pretinde că deţine imagini cu respectivul poliţist în ipostaze indecente.

Dosarul este instrumentat de DIICOT, iar suspecta a fost plasată în control judiciar.

 

Se pare că agentul, subofiţer în cadrul IPJ Prahova, i-ar fi cerut acesteia să întreţină relaţii intime,în schimb, poliţistul i-ar fi promis că va face în aşa fel încât femeia să vină mai rar la Serviciul de Probaţiune, pentru a semna la controlul judiciar.

 

Potrivit Ziarului Incomod, femeia trebuia să vină o dată la câteva zile să semneze, iar poliţistul i-ar fi promis că o va ajuta să vină la câteva săptămâni.

 

Se pare că cei doi au ţinut legătura prin whatsapp, iar poliţistul i-ar fi trimis imagini compromiţătoare, dar şi mesaje în care îi solicită să întreţină relaţii intime.

 

Femeia ar fi arătat instanţei respectivele imagini, la una dintre înfăţişări.

 

Pe numele poliţistului va fi întocmit dosar penal pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

 

” Cu privire la aspectele semnalate, în data de 28 noiembrie a.c., conducerea inspectoratului a dispus, prin Biroul Control Intern, demararea unor verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi, în funcţie de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”, a fost reacţia reprezentanţilor IPJ Prahova.