Salvamontiştii din Prahova au găsit joi seară, un bărbatul care s-a rătăcit încercând să ajungă pe Platoul Bucegi. El a sunat să ceară ajutor, dar nu a putut să spună clar unde se află, iar localizarea lui era foarte dificilă. Intervenţia a fost cu atât mai dificilă cu cât în zonă ploua şi era ceaţă.

”În urmă cu căteva minute bărbatul a fost găsit în apropiere de Brîna Aeriană (o porţiune din traseul de coborâre din Creasta Văii Albe - n.r.). Urmează echiparea acestuia, efectuarea amarajelor şi începerea manevrelor de coborare”, a anunţat Salvamont România

Potrivit anunţului iniţial al Salvamont, o acţiune dificilă de căutare a unui bărbat blocat in Bucegi era în desfăşurare, joi seară.

"Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova caută de două ore în condiţii de ploaie şi ceaţă, un bărbat care vroia să ajungă pe Platoul Bucegi. Acesta s-a lăsat ghidat de google maps şi s-a rătacit", arata Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Bărbatul a sunat după ajutor, dar din păcate nu a putut să spună clar unde se află şi localizarea acestuia este foarte greu de stabilit, de aceea misiunea salvatorilor este şi mai dificilă.