Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins oraşul Buşteni. Mii de beculeţe s-au aprins în seara de Moş Niculae, sub privirile entuziasmate a sute de copii şi adulţi. Şi Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în mulţime, ceva cam devreme ce-i drept, şi a împărţit daruri micuţilor care au fost cuminţi, ajutat fiind chiar de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin şi de câteva crăciuniţe.

Pentru prima dată în staţiunea de la poalele munţilor Bucegi a fost creat „orăşelul lui Moş Crăciun”. Mii de leduri au dat viaţă figurinelor: oameni de zăpadă, sania moşului trasă de reni, îngeraşi şi evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuţii veniţi special să vadă oraşul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său de numai un an Timothy, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase şi figurinele care au împânzit parcul central.

Seara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii ”Mugur” din Câmpulung Muscel, iar cei care au îngheţat de frig au primit vin fiert şi ceai cald.