Autobuzele noi cumpărate de primarul Adrian Dobre şi prezentate ca fiind o mare realizare a mandatului edilului liberal se dovedesc a fi un adevărat dezastru.

Zilnic apar noi probleme...După ce în noile vehicule a plouat, au apărut probleme din cauza unor coliere slăbite care au dus la pierderea lichidului de răcire. În plus, conexiunea wifi cade permanent, iar GPS-ul nu funcţionează în parametri, încurcând traseele în sistemul informatic.

Conform surselor noastre, conducerea TCE şi liderul de sindicat Ion Mişcă l-au anunţat pe consilierul primarului Eugen Prună despre problemele care apar la autobuzele noi.  Astfel, luni, la ora 10.00 a fost convocată o şedinţă de criză la sediul TCE pentru a analiza problemele noilor autobuze. Şedinţa se vrea a fi una secretă şi ţinută departe de ochii presei care nu trebuie să afle ce lipsuri au noile achiziţii din parcul auto al TCE.

Ne întrebăm totuşi, de ce liberalul Adrian Dobre, care s-a bătut cu pumnul în piept că a achiziţionat noile autobuze şi care s-a fotografiat cu ele, ca şi când ar fi fost cumpărate din banii proprii nu din cei ai municipalităţii, nu a făcut publice problemele noilor autobuze. Ploieştenii au dreptul să afle cum au fost cheltuiţi banii publici şi cine este vinovat de faptul că autobuzele nou-nouţe se dovedesc a fi un dezastru.

Oare toate aceste defecţiuni sunt legate de faptul că edilul Dobre a grăbit achiziţia, dorind musai ca autobuzele să ajungă la Ploieşti pe 1 decembrie?