O maşină a fost furată dintr-o benzinărie din Ploieşti! Incidentul s-a petrecut pe data de 18 mai, la benzinăria Mol de pe strada Ştrandului. Un bărbat din Buftea a sunat la 112 în jurul orei 11.45, pentru a anunţa că în jurul orei 09.00 nu şi-a mai găsit maşina în benzinărie, unde o lăsase parcată, scrie ziarulincomod.ro

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul parcase maşina în benzinărie pe data de 15 mai. Se pare că la miezul nopţii dintre 17 şi 18 mai a mers să o verifice, iar autoturismul era încă acolo. Dimineaţă, în jurul orei 09.00, însă, maşina nu mai era la staţia peco.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul luase autoturismul de la o persoană din Dumbrava şi i-a dat la schimb alte două maşini. A primit maşina împreună cu documentele în original şi cu o cheie, cea de-a doua cheie rămânând la bărbatul din Dumbrava.

Potrivit unor angajaţi ai benzinăriei, în noaptea respectivă maşina a fost luată de un bărbat care avea cheie. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză şi au dat autoturismul în urmărire.