Veolia Energie Prahova vă informează că este pregătită pentru a demara sezonul de încălzire 2018-2019, în Municipiul Ploieşti, luând în considerare temperaturile prognozate pentru următoarele zile.

 

Întrucât, conform prognozelor meteo, există posibilitatea ca sâmbătă, 06.10.2018, să fie îndeplinită condiţia legală (media temperaturilor înregistrate în intervalul 20:00 – 06:00 timp de 3 zile consecutive să fie mai mică de 100C) pentru lansarea sezonului de încălzire, se va proceda la furnizarea agentului termic în Municipiul Ploieşti.

 

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii de furnizare. Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat.

 

Asociaţiile de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugate să ne comunice, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii noştri să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

 

Asociaţiile de proprietari care au datorii din sezonul trecut şi care nu au intrat în programul de eşalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.

 

Rămânem la dispoziţia clienţilor noştri prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieş[email protected] sau la Biroul Relaţii Clienţi.