Doi angajaţi din Primăria Ploieşti urmează să ajungă, zilele viitoare, în Cipru, pentru o conferinţă dedicată proiectelor de mobilitate urbană, scrie telegrama.ro.

Noua plimbare vine după ce Consiliul Local Ploieşti a aprobat o deplasare la Munchen, iar în această perioadă Teodora Marin, city managerul municipiului, se află în Statele Unite şi Canada, împreună cu Elena Buzăţel, consilier personal al primarului Dobre.

Pe holurile Primăriei se vorbeşte despre plecări în China, iar delegaţiile municipalităţii au ajuns în Grecia, Franţa,Germania, Polonia...

Putem spune că Primăria Ploieşti s-a transformat într-o veritabilă agenţie de turism şi ne întrebăm ce învaţă angajaţii municipalităţii din aceste excursii, plătite regeşte din bani publiic.

Conform colegilor de la telegrama, reprezentanţii Primăriei vor merge în Cipru la o conferinţă europeană pe tema planului de mobilitate urbană durabilă, invitaţia venind în contextul în care Ploieştiul este partener într-un proiect care urmează să fie prezentat aici. Delegaţia va fi compusă din doi funcţionari publici, unul de la Direcţia Tehnic-Investiţii şi unul de la Direcţia Relaţii Internaţionale.

Aceştia vor pleca duminică, pe 13 mai, urmând să revină în ţară miercuri.