Tenismenul Horia Tecău va vizita împreună cu echipa Asociaţiei Curtea Veche elevii Colegiului Naţional “Jean Monnet” din Ploieşti cărora cunoscutul tenisman le va povesti cum a fost ajutat de lectură în tot ce şi-a propus, de ce cărţile şi sportul sunt ingredientele secrete pentru o carieră de succes. Discursul va fi urmat de o donaţie de carte “Viaţa în ritm de tenis”, o sesiune de autografe şi deschiderea atelierelor NARATIV dedicate elevilor instituţiei şcolare.                                                                                    

Scopul evenimentului, care va avea loc joi, 10 mai, este de a-i ajuta pe copii să se angajeze în lectura oricărei poveşti scrise şi de a le îmbunătăţi relaţia cu cititul, oferindu-le o experienţă unică şi memorabilă care să le stârnească interesul şi motivaţia pentru lectură pe termen lung. Acţiunea face parte dintr-un proiect amplu iniţiat de Asociaţia Curtea Veche şi este susţinută de OMV Petrom, cel mai important producător de petrol şi gaze din Europa de Sud-est.                                                                                                                                                                  

“Implicarea în domeniul educaţiei reprezintă o prioritate pentru OMV Petrom, întrucât a contribui la formarea educaţională a capitalului uman reprezintă cel mai eficient mod de a investi în prezent şi în viitor. “Atelierele NARATIV” se alatură altor proiecte de educaţie desfăşurate de compania noastră şi se concentrează pe dezvoltarea potenţialului copiilor şi educarea acestora cu scopul de a deveni adulţi productivi.” declară Lăcrămioara Diaconu-Pinţea, reprezentantul companiei despre implicarea în proiect.                                                                     

Astfel, începând cu ora 9.00, peste 400 de elevi vor participa în cadrul Colegiului Naţional “Jean Monnet” din Ploieşti la o serie de activităţi interesante.