Orădenii sunt stimulaţi de municipalitate să îşi plătească online impozitele şi taxele locale, printr-un concurs inedit în care sunt oferite ca premiu bilete pentru o zi de distracţie la SPA şi la bazinele aquaparkului administrat de primărie.

Primăria Oradea va premia persoanele care vor plăti online taxele şi impozitele datorate pe anul 2018 până la data de 31 martie, acordând săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat, vineri, că acest concurs este deja la a doua ediţie şi are ca scop stimularea orădenilor să îşi plătească online taxele şi impozitele locale.

”Pentru a încuraja orădenii să-şi achite online taxele şi impozitele locale, Primăria Oradea va premia anul acesta persoanele care vor alege acest mijloc de plată. Vom acorda săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea, celor care plătesc online până la data de 31 martie taxele şi impozitele datorate pe anul 2018. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi” a spus Bolojan.

Campania se adresează persoanelor fizice şi juridice care în perioada amintită îşi plătesc online impozitele pe clădire, teren şi autoturisme datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicaţia pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

Aquapark Nymphaea este administrat de Primăria Oradea prin Administraţia Domeniului Public, fiind unul dintre cele mai moderne din şi mai mari din România.

Parcul acvatic are 10 tobogane, 15 bazine de înot, structură de joacă pentru copii, şase saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport şi restaurante.

Parcul se întinde pe o suprafaţă de şapte hectare şi a fost dat în folosinţă în 2016, fiind realizat printr-o investiţie în valoare de peste 88 de milioane de lei, din care aproape 39 de milioane contribuţia administraţiei locale şi restul fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional.