Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 27 – 30 iunie 2017.

Astfel, împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon: 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri 5 iulie 2017, începând ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.  

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/regulamente/SDDCT2017-2018.pdf.

Programul campaniei: 

Cetăţenii pot anunţa, de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.