Şase percheziţii domicilare au avut loc vineri dimineaţa în satul prahovean Plopeni, comuna Dumbrăveşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat din societăţi.  Cinci mandate de aducere au fost  puse  în executare.

 

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni au efectuat şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat din societăţi.

 

Percheziţiile au fost făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.  Descinderile au avut loc pe raza comunei Dumbrăveşti, sat Plopeni din judeţul Prahova.

 

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul lunii decembrie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăţi situate în incinta Parcului Industrial Plopeni.

 

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

 

De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri, produse alimentare, cabluri electrice, materiale de construcţii şi alte diverse obiecte despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracţională.

 

Prejudiciu cauzat, aproximativ 15.000 lei.

 

La activităţi au participat lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Plo