Începând cu data de 22.06.2020 se reia activitatea de examinare a candidaţilor la proba teoretică, în intervalul orar 8:30 – 16:30.

Pentru accesul ordonat al candidaţilor în perioada 22.06 - 26.06.2020, reprogramările în vederea susţinerii probei practice, se vor desfăşura în intervalul orar 8:30 – 16:30, numai pe baza unui bon de ordine.

S.P.C.R.P.C.Î.V. Prahova informează că activităţile specifice de înregistrare a dosarelor de examinare în vederea susţinerii examenului teoretic pentru obţinerea permisului de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi efectuate online pe site-ul oficial al instituţiei ph.prefectura.mai.gov.ro sau www.drpciv.ro, secţiunea Programări online.

Accesul în incinta sediului va fi permis doar titularilor, în baza programărilor online (pentru proba teoretică) sau a bonului de ordine (pentru reprogramări proba practică) şi a actului de identitate în original.

Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare şi să evite aşteptarea suplimentară în spaţiile destinate publicului.