Primaria Municipiului Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii, informeaza cetatenii ca sambata, 5 decembrie, in intervalul orar 08.00 – 16.00, se vor efectua lucrari de reparatii curente, frezare si plombare pe podul de la iesirea din municipiul Ploiesti spre Targoviste pe DN72. In scopul derularii acestor lucrari, circulatia in zona se va desfasura alternativ pe un singur fir, la fata locului urmând sa fie prezente, pentru fluidizarea traficului, echipaje ale Politiei Rutiere.

Lucrarile sunt executate de asocierea SC Delta ACM 93 SRL – SC Drum Concept SRL in cadrul contractului  „Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare si intretinere a retelei stradale, lucrari de arta, parcari (cu exceptia celor aflate in administrarea altor entitati) aflate in administrarea consiliului local al municipiului Ploiesti, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploiesteana isi cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrari si recomanda, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.