Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Prahova va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi. Evenimentul este programat pentru data de 26 septembrie 2014.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc începând cu ora 9.00 şi se va desfăşura simultan în următoarele localităţi:

Ploieşti : Clubul Sportiv Municipal – Sala Doroftei str. Milcov nr.1 ;  

Câmpina: Casa de Cultură „Geo Bogza“ - str. Griviţei nr. 95 ;

Vălenii de Munte: Sediul Punctului de Lucru Vălenii de Munte, str. Nicolae Iorga, nr.26

Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea până pe data de 25 septembrie şi vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă la sediul agenţiei din Ploieşti:                  tel/fax: 0244.577.380;  e-mail: [email protected],  la Câmpina: tel/fax: 0244.376.001;                                          e-mail: [email protected], Vălenii de Munte: tel/fax: 0244.280.339;                                         e-mail : [email protected].

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Prahova „Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de munca, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea in timpul cel mai scurt“.

Evenimentul organizat de către AJOFM poate reprezenta totuşi o oportunitate pentru tinerii solicitanţi pentru a putea alege un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultima instanţă să se orienteze profesional spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.