Cu siguranţă, dacă s-ar da o diplomă pentru gafele făcute în acest mandat în Consiliul Local Ploieşti, aceasta ar fi obţinută cu magna cum laudae de către liberalul Gheorghe Sârbu

Binecunoscut violator al limbii române, Gheorghe Sârbu este acelaşi supravieţuitor prin tehnici pe care le-a învăţat la celebra scoală PCR, Ştefan Gheorghiu. Da, Gheorghe Sârbu este un liberal călit la şcoala de partid a comuniştilor şi activist de partid înrăit până în decembrie 1989 .

Căzut în dizgraţia primarului PNL, Adrian Dobre, ca urmare a nenumăratelor gafe pe care le-a făcut în şedinţe şi aflat chiar la câteva secunde de excluderea din partid pentru deservicii aduse acestuia, Sârbu s-a reîntors pe cai mari odată cu revenirea în prim plan a lui Andrei Volosevici căruia i-a jurat credinţă veşnică. Mă rog, cât de veşnică s-o putea !

Liberalul a recidivat şi în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de luni, când în timp ce colegii săi dezbăteau ordinea de zi, Sârbu s-a dus la fereastra sălii de şedinţă pentru a discuta cu telefonul pe speaker cu Andrei Volosevici, candidatul PNL la fotoliul de primar al Ploieştiului, care dădea ultimele indicaţii preţioase pentru votul aleşilor PNL. Indicaţiile primite, auzite de toţi cei din sală, erau disecate cu evlavie de Sârbu care simţea nevoia să îşi asigure stăpânul de servilismul său acerb : da, am înţeles...da, aşa fac.....da..da...da !

Nu a contat faptul că şedinţa s-a oprit pentru ca Sârbu să termine convorbirea în timp ce toată lumea se distra copios pe seama lui.

Sârbu a continuat cu tot felul de glume nesărate şi toată şedinţa s-a bătut cu pumnul în piept că ...el va fi consilier local şi după data de 27 septembrie, în timp ce alţii nu au prins locuri pe liste.

O astfel de mitocănie i-a fost adresată şi viceprimarului George Pană.

“Dumneavoastră pe cine mai reprezentanţi. Nici loc pe listă nu aţi prins. Să eliberaţi biroul că vine la sfârşitul lunii un alt viceprimar”, a spus marele liberal .  Ceea ce nu ştie Gheorghe Sârbu este că George Pană se întoarce la cabinetul de avocatură şi nu are nevoie de indicaţiile şefului de partid pentru a decide cum trebuie să voteze….

Gheorghe Sârbu, deşi un agramat notoriu, cu serioase lacune în activitate şi cu probleme de înţelegere a fenomenului,  este propus pentru încă un  mandat de către PNL în consiliul local ploieştean !

Gheorghe Sârbu este propunerea PNL pentru modernizarea administraţiei ploieştene şi schimbarea feţei oraşului.

Doamne, spune-ne că nu e adevărat şi că e doar un vis urât !