Şedinţă interminabilă la Consiliul Local Ploieşti. Dacă până acum singurii care deschideau gura, ori de câte ori aveau ocazia erau Gheorghe Sîrbu şi Cristian Dumitru, astăzi, TOŢI aleşii PNL şi-au adus aminte că au voce...

Şi uite aşa au vorbit despre câinii fără stăpân, despre străzi, despre parcuri, despre muşte, ţânţari, molii, grădina botanică şi despre orice subiect care părea interesant pentru ploieştenii alegători. Nu...nu se apropie alegerile locale, doar că Alina Gorghiu, preşedintele PNL, şi Gheorghe Flutur, secretarul general al partidului, le-au trasat sarcină să fie mult mai combativi. Că doar vine anul electoral şi au nevoie de un loc fruntaş pe listă...De altfel, Alina Gorghiu le-a promis jurnaliştilor prahoveni, într-o conferinţă de presă, că vom vedea o opoziţie "foarte combativă".

Doar că combatitivitatea asta s-a transformat într-un lung şir de interpelări, într-un şir şi mai lung de amendamente la tot felul de proiecte de hotărâri şi a dus la o şedinţă de Consiliu Local care a durat patru ore.

Poate că dorinţa de conversaţie a aleşilor liberali nu ar fi fost atât de...anormală, dacă am fi asistat la această atitudine întotdeauna. Dar nu putem să nu remarcăm faptul că toate interpelările şi intervenţiile liberalilor au fost filmate cu telefonul mobil de un reprezentant al PNL. Că doar şefii partidului trebuie să vadă cu ochii lor că dorinţa şefei de la Bucureşti a fost respectată întocmai!

Rămâne de văzut ce vor face aleşii liberali dacă şefa cea mare le va cere să îşi dea demisia din diversele consilii de administraţie....sau chiar din Consiliul Local, dacă interesul partidului o va cere....

Pariu că atunci vor uita să vorbească?