Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marţi în Ploieşti.  Cinci case de pe strada Albăstrelelor din cartierul Bereasca din Ploieşti au fost cuprinse de flăcări. La locul incendiului au intervenit numeroase echipaje şi autospeciale ale ISU, precum şi o ambulanţă SMURD.

Conform ISU Prahova, incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 1200 mp de construcţii. O persoană conştientă, ce prezenta arsuri,  a fost preluată de echipajul SMURD.

”Pentru gestionarea operativa a evenimentului au acţionat trei ofiţeri şi 39 subofiţeri cu 7 autospeciale de stingere, o autospeciala de descarcerare, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 2 ambulanţe SMURD tip B2 şi una de terapie intensivă mobilă” a anunţat ISU Prahova.  

Victima este un bărbat în vârstă de 63 ani. Acesta prezenta arsuri de gr. III pe aprox 60 % din suprafaţa corporală (cap, torace, membre). A fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la UPU Ploieşti.