Artişti de excepţie ai muzicii româneşti, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu şi Florin Vasilică vor crea un spectacol de zile mari în amfiteatrul în aer liber din Buşteni sâmbătă, 6 septembrie 2014, începând cu ora 13.00.

La un deceniu de la trecerea în nefiinţă a lui Liviu Vasilică, Grupul ”Teleormanul”, dar şi tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafiţa şi Maia Todi vor interpreta piese din repertoriul îndrăgitului artist. 

         Publicul prezent va asista la un duet inedit Paula Seling-Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista şi-a pregătit mai multe ţinute tradiţionale româneşti.

         Evenimentul, iniţiat de fiul marelui artist, Florin Vasilică, se bucură de întreaga susţinere a primarului oraşului Buşteni, Emanoil Savin.

         Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluţionat muzica populară de la noi, ajungând la sufletul oricărui ascultător prin piese precum "Hai, hai cu trăsioara" sau "Mărine, la nunta ta", care încă răsună la orice concert sau petrecere.