O menajeră în vârstă de 38 de ani din Sri Lanka, venită la muncă în Prahova, a fost dată dispărută de către familia care o găzduia şi la care lucra.

IJP Prahova a anunţat că la data de 9 octombrie  a.c., în jurul orei 09:50, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că, menajera sa, CHAKKRAWARTHIGE SADAMALI NILUKA,  cetăţean al statului Sri Lanka, în vârstă de 38 de ani, care locuieşte cu apelanta, în comuna Târgşoru Vechi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce, a anunţat Poliţia Prahova.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 m, greutate 65 kg,  constituţie corpolentă, ten închis-mulatru, păr brunet, lung, ochi căprui.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare bleu, pulover alb, încălţăminte sport de culoare neagră, un rucsac din imitaţie de piele, bej, cât şi o geantă de călătorie albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.