Duminică, 17 septembrie va avea loc o nouă reuniune oficială de trap pe Hipodromul din Ploieşti. „Premiul de Încercare”  va fi punctul de atracţie al zilei. O cursă impresionantă la care vor participa cai autohtoni, cai care se vor întrece şi în Derbi-ul de Trap al României, de pe 1 octombrie.

Competiţia va debuta începând cu ora 9.45, cu o cursă de calificare  urmată de şase curse extrem de interesante, în cadrul cărora vor alerga nu mai puţin de 37 de cai, record de la reluarea activităţii de pe hipodrom.

Cele şase curse vor fi:

Premiul Gabarit (ora 10.00),

Premiul Galera (ora 10.30),

Premiul Grav (ora 11.00), în care vor participa 9 cai

Premiul de Încercare (ora 11.30)

Premiul Hera (ora 12.00)

Premiul Hemeiuş (ora 12.30).

Preţul unui bilet este de 5 lei, copiii cu vâsta până la 14 ani, beneficiind de gratuitate. Cei care vor veni cu maşina vor plăti 2 lei pentru fiecare oră de staţionare

"Sunt convins că ploieştenii vor veni în număr mare duminică la Hipodrom. Chiar dacă toată lumea spunea că Hipodromul nu funcţionează, că este o investiţie ratată, crescătorii au început să se înscrie în număr din ce în ce mai mare. Hipodromul Ploieşti devine unul dintre punctele de atracţie a municipiului", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.