TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:26:34

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Facebook Down: Numeroşi utilizatori de Facebook nu şi-au putut accesa conturile


14 ianuarie 2017

citeşte totul despre:
facebook,
utilizatori,
serviciu,
monitorizare,
conturi,
paginirating  rating  rating  rating     (400 vizualizări)

Ziua de vineri 13 a fost cu ghinion pentru cea mai populară reţea de socializare din lume, serviciul britanic de monitorizare DownDetector.uk anunţând că numeroşi utilizatori din întreaga lume nu-şi mai pot accesa paginile de Facebook, informează express.co.uk şi metro.co.uk.

Conform DownDetector, numeroşi britanici au început să raporteze probleme de utilizare a reţelei de socializare în cursul acestei după-amieze. Probleme similare au fost semnalate şi din alte părţi ale Europei, în special în vest şi din SUA.

Utilizatorii se pot conecta la Facebook, dar postările recente nu mai apar în News Feed şi pe Timeline. Utilizatorii care încearcă să reîncarce pagina de News Feed în aplicaţia Facebook pentru dispozitive mobile primesc un mesaj de eroare în reţea.

Aceste probleme îi afectează atât pe utilizatorii care accesează Facebook de pe sistemele desktop sau laptopuri, cât şi pe cei care folosesc aplicaţia pentru telefoanele mobile şi tablete.

Site-ul metro.co.uk susţine că mai afectate sunt profilurile Facebook ale firmelor şi companiilor şi nu cele ale utilizatorilor obişnuiţi.

Numeroşi utilizatori de Facebook au apelat la Twitter pentru a-şi exprima nemulţumirile cu privire la aceste probleme. "Se pare că a picat Facebook-ul! Pot să-mi văd poza de pe wall şi cam atât. Şi alţii au această problemă" a scris un utilizator pe Twitter.

Alţi utilizatori au recurs la glume: "Rugăm persoana care s-a împiedicat şi a smuls cablul de alimentare al serverului principal Facebook Group să-l bage înapoi în priză! Mulţumim".

Deocamdată Facebook nu a oferit niciun fel de informaţii cu privire la cauza acestor probleme şi cât timp va trece până la remedierea lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online